Vegansk Hotpot

Vegansk Hotpot

Vegansk hotpot - vegansk mat

Dette er en asiatisk spesialitet. En kjempegod vegansk nuddelsuppe

Ingredienser:

  • 100g risnudler
  • 200g sopp (gjerne shiitake)
  • 1L tilberedt vegansk kyllingbuljong (les videre dersom du ikke får tak i dette)
  • 3 dl soyasaus
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 spiseskje hvitløk
  • 1 spiseskje chilisaus
  • 3 vårløk
  • 4 gulrøtter
  • 200 grønne erter

Dersom du ikke får tak i vegansk kyllingbuljong kan du erstatte dette med 1L vann blandet med østersaus. Du kan også måle opp 1L vann, ha i sitron, pepper, chilli og rosmarin.

  1. Tilbered risnudelene etter anvisning på pakken
  2. Varm oljen i en panne. Når pannen er på medium høy temperatur, stek soppen i 2 minutter.
  3. Hvis du ikke har tilberedt den veganske kyllingbuljongen med vannet, gjør dette nå og tilsett soyasaus, hvitløk og chilli – alt i en stor kjele. Varm dette opp til temperaturen er på nesten kokepunktet og dermed tilsett vårløk, erter og gulerøtter. La dette varmes i ca 5-6 minutter, til grønsakene er blitt mykere.
  4. Sorter like store nuddelporsjoner og ha de i små middagsboller. Tilsett dermed suppen og nyt maten!

 



1 thought on “Vegansk Hotpot”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *