Pasta med løk og sopp | Vegansk oppskrift

pasta with løk og sopp vegansk oppskrift

Pasta med løk og sopp

Ingredienser:

  • 400-500g spaghetti
  • 5 spiseskje olivenolje
  • 300g sopp (f.eks kantarell eller sjampinjong)
  • 3 finhakket fedd med hvitløk
  • 0.5dl næringsgjør / nutritional yeast ( hvis du ikke får tak i det, kan denne ingrediensen droppes)
  • 1-2 finhakket løk
  1. Kok spaghettien  etter anvisning på pakken (gjerne 1 minutt mindre enn det som står )
  2. I mellomtiden, varm opp oljen på middels varme i en panne. Legg i sopp og hvitløk og stek dette sammen. La dette surre i ca 5 minutter. Når spaghettien er ferdig kokt, hell ut vannet og legg det i en kjele sammen med soppen og hvitløken. Hell i gjæren, 1/2 teskje salt og litt pepper. Rør dette godt sammen og tilsett den finhakkede løken.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *