Brun bønnesuppe

Jeg gleder meg til å presentere denne fantastiske gode veganske bønnesuppen. Den er kjempesunn og du kan godt være en amatør på kjøkkenet og likevel klare å lage denne retten med glans.

Bilderesultat for black bean soup

Til denne oppskriften trenger du:

  • 2 dl mais
  • 1 seleristang (oppkuttet)
  • 1 spiseskje spisskummen
  • 2-3 hvitløksfedd (finkuttet)
  • 2 spiseskjeer tomatpure
  • 1 løk (oppkuttet)
  • 1 chilli (oppkuttet)
  • 500g+ svarte bønner
  • 5 dl grønsaksbuljong ( kan bruke buljongterninger og blande med vann etter pakkeanvisning)

Slik lager du suppen:

  1. Varm opp ca 2 spiseskjeer med olje i en stekepanne, tilsett seleri og løk. La dette surre i medium temperatur. Når grønnsakene har fått en gylden brunfarge, tilsett tomatpure, chilli og hvitløk . Etter ca 1 minutt, hell i grønnsaksbuljongen og dryss kumminen over.
  2. Hell alt over i en kjele og tilsett bønnene. Dette skal koke på medium varme i 3-4 timer, tilsett maisen på slutten av koketiden. Nyt det!

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *